Bine ati venit!

Biserica Crestina Baptista Sfânta Treime se doreste a fi un far ce lumineaza cu putere într-un oras unde este atâta nevoie de lumina Evangheliei, precum Constanta. Va asteptam cu toata dragostea sa participati la serviciile religioase ale Bisericii, prezenta dumneavoastra ne onoreaza si ne motiveaza în acelasi timp la slujire si dragoste frateasca. Usile locasului de închinare sunt deschise pentru orice om, indiferent de religie, confesiune, vârsta, pregatire educationala sau stare materiala, stiind ca Dumnezeu doreste mântuirea fiecaruia. Pentru credinciosii din tara si din strainatate veniti la malul fierbinte al Marii Negre, dorim ca serviciile divine sa fie oaza de racorire sufleteasca si de partasie sfânta.

Va invitam sa accesati paginile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre noi si despre lucrarile de slujire în care suntem implicati. Din dorinta de a contribui la cresterea dumneavoastra spirituala avem bucuria de a va pune la dispozitie studii biblice, predici, seminarii si alte diverse materiale.

Nadajduim ca acest site sa aduca multa bucurie tuturor acelora care au fost membri ai acestei Bisericii iar acum sunt raspânditi pretutindeni prin lume. Ei sunt legati sufleteste de aceasta Biserica si de zona Dobrogei în care s-au nascut si au copilarit. De aceea site-ul se doreste a fi o punte peste mari si tari astfel încât sa aiba acces la informatii proaspete despre cei dragi de aici si despre lucrarile Bisericii din care au plecat.

Scriptura spune în Psalmul 65.5 „În bunatatea Ta, Tu ne asculti prin minuni, Dumnezeul mântuirii noastre, nadejdea tuturor marginilor îndepartate ale pamantului si marii!” Va învitam la aceasta margine îndepartata a pamântului si marii sa experimentati bunatatea si minunile Dumnezeului mântuirii noastre.

Both comments and pings are currently closed.