• Evenimente

  19 aprilie 2012

  Tags

  Pastorul Marius Cruceru la Sfanta Treime Constanta

  In ziua de  22 aprilie 2012, duminica, in cadrul serviciului divin de dimineata (orele 9:30-12:00) va fi in mijlocul nostru fr. Marius CRUCERU, pastor in Alesd, jud. Bihor, prof. la Universitatea „Emanuel” din Oradea.

  Va invitam cu toata dragostea la serviciile divine ale Bisericii „Sfanta Treime” Constanta, Str. Luminisului nr. 6.

  Programul este transmis audio in direct aici.

  Pastor Conf. Univ. Dr. MARIUS DAVID CRUCERU este pastor al Bisericii Baptiste Sfanta Treime din Alesd, decan al facultatii de teologie si profesor de Greacă Veche a Noului Testament, Exegeza Noului Testament în limba greacă, Patristică clasică şi Retorică clasică.

  Marius CruceruMarius David Cruceru a primit diploma de licenţă şi titlul de doctor de la Universitatea Bucureşti. Pe lângă monografia Augustin, un amator: Studiu asupra terminologiei filozofico-teologice de influenţă grecească în tratatele teologice ale lui Augustin, a mai publicat Întoarcerea în Oglindă (2006), O traducere şi un Comentariu la Cântarea Cântărilor în cadrul proiectului Septuaginta-Polirom împreună cu drd. Otniel Vereş, pe lângă un număr de articole în reviste de specialitate. De asemenea, a organizat şi a participat la diferite conferinţe academice în ţară.

  Marius Cruceru slujeşte de peste 10 ani ca păstor al bisericii baptiste din Aleşd, Bihor. De-alungul anilor s-a dedicat lucrării de misiune şi evanghelizare în ţară şi în străinătate. Pe lângă această activitate este forate implicat în lucrarea de ucenicie informală, atât prin organizaţia Fabrica de Bărbaţi, organizaţia Countryside, cât şi prin numeroasele conferinţe din ţară şi din străinătate la care este invitat să predice. Este căsătorit cu Natalia şi împreună au doi copii, Neriah şi Naum Lucas.

 • 0 Comments

  Take a look at some of the responses we've had to this article.

 • Leave a Reply

  Let us know what you thought.

 • Name (required):

  Email (required):

  Website:

  Message: