• Evenimente

  11 iunie 2009

  Tags

  CALENDAR:10, 11 si 12 IULIE 2009

  Vineri 10 iulie /orele 18 – BCB Sf Treime

  Sambata 11 iulie / orele 18 – BCB Sf. Treime

  Duminica 12 07 / orele 9.20/ BCB Sf. Treime

  Duminica seara 12.07 / orele 18/ BCB 2 Golgota

  INTALNIRE BETANIA, SAMBATA 11.07.09 / BCB 3 “SPERANTA”

  Ma rog ca Dumnezeu sa faca o cercetare si trezire la o traire autentica. Oamenii vor sa cunoasaca practic lucruri care sa-i ajute zilnic in trairea vietii cu Cristos. Voi incerca sa ajut credinciosul sa inteleaga cine suntem, ce credem si ce practicam.

  Efeseni 4: 1-7

  1. Un Domn– identitatea Cristica. Majoritatea religiilor asteapta pe Mesiah. Care este Mesiah vietiilor noastre?

  2. O Credinta– identitatea doctrinara. Trairea de zi cu zi implica cunoasterea Scripturilor si a invataturilor Domnului Isus Cristos. Ce ne identifica pe noi ca Evanghelici? Ce diferente se pot vedea in trairea noastra?

  3. Un Botez – identitatea confesionala. Botezul este o identificare in moartea si invierea Cristosului. Semnificatia botezului daca nu este inteleasa ajunge sa fie ingnorata, noii credinciosi privind botezul mai mult ca pe o traditie bisericeasca in loc de implinirea poruncii Domnului Isus Cristos.

  Oamenii au nevoie de invataturi practice, de o trezire, imbarbatare, sa fie lumina si sare, ei s-au racit de la credinta si au nevoie de imbarbatare..

  Eu voi fi la dispozitia Domnului si a voastra!

  Caius Obeada – Vox Dei Ministries – caius@voxdeibaptist.org, caius@voxvocis.us

  Caius Obeada – căsătorit de 25 de ani cu Sabina, fata unui învăţor baptist italian, au patru copii. Este autorul a peste 100 de articole teologice, apologetice şi comentarii la subiecte din actualitatea crestina,fonda-torul Bibliotecii Vox Dei, a Publicaţiei Baptiste de Apologetică , şi site-ului de ştiri creştine internaţionale Vox Vocis. Urmaş a patru generaţii de baptişti români,pionerii credinţei baptiste de pe meleagurile Ialomitei, Dobrogei si Timisului.

 • 1 Comment

  Take a look at some of the responses we've had to this article.

  1. manase
   aug. 26th

   fie ac dumnezeu sa iti bine cuvinteze ravna ta domnule sis aiti trazeasca inima sper imparatiea sa sa unga iniam cu carbuni evangheilea deplina a cunostintei harului de plin si taina evanghelie isus kchristos este domnul dumnezeu amin

 • Leave a Reply

  Let us know what you thought.

 • Name (required):

  Email (required):

  Website:

  Message: