• Emanuel are nevoie de ajutorul tau

  Familia fratelui George Ion, misionar in judetul Constanta, este greu încercata prin starea de sanatate a lui Emanuel, baietelul lor de patru ani.

  Emanuel, băiatul cel mare, a fost diagnosticat recent cu două mutatii genetice care au dus la Amauroză Congenitală Leber (LCA), o boală extrem de rară care duce la orbire definitivă. Vestea bună este că această boală, dacă este tratată din timp, poate fi vindecată. Mai mult, o clinică de cercetare din Statele Unite s-a oferit să preia cazul. Costul operatiei însă, al transportului si alte cheltuieli se ridică la 15.000$. Este o sumă mare pentru oameni, dar mică pentru puterea lui Dumnezeu.

  Ca si biserica suntem implicati activ, în rugaciune, financiar dar si spre solutionarea acestei situatii. Daca doriti sa va alaturati eforturilor noastre si sa luati parte la lucrarea din Constanta prin ajutorul dat lui Emanuel, va suntem recunoscatori.

  În acest scop, va punem la dispozitie urmatoarele conturi în care puteti trimite donatiile dumneavastra, cu mentiunea: pentru George Ion

  Biserica Creștina Baptista Sfânta Treime
  BANCA TRANSILVANIA, sucursala Constanța, România

  cod SWIFT: BTRLRO22

  LEI: RO81 BTRL 0140 1205 D004 64XX
  EUR: RO56 BTRL 0140 4205 D004 64XX
  USD: RO08 BTRL 0140 2205 D004 64XX

  Pastori Marian Ghita si Emanuel Grozea
  Biserica Baptista „Sfanta Treime” Constanta
  Telefon: 0241-633-845

  Marturia fratelui George Ion

  Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

  Familia George Ion

  Descarca prezentarea in PDF – romana | Descarca prezentarea in PDF – engleza

  George Ion – Slujind pe Domnul în orice vreme!
  Dacă este o mărturie care ne cutremură și ne încurajează cu privire la puterea și harul nemăsurat al Domnului nostru, este mărturia lui George Ion, misionarul nostru în Poarta Albă, Nazarcea (Galeșu) și Orașul Nou, puncte de misiune ale Bisericii noastre. Născut într-o familie săracă de necredincioși și fugit de acasă de copil, este întâlnit într-o spălătorie auto unde lucra cu ziua, de un frate din Biserica noastră care l-a evanghelziat. La scurt timp George și-a predat viața în mâna Domnului. Nu la mult timp a fost adoptat de un alt frate în familia dumnealui, unde a învățat ce înseamnă viața trăită în Domnul. A înțeles că Dumnezeu îl cheamă să fie misionar și Biserica i-a confirmat darul în acest sens. S-a căsătorit cu Ana-Maria și s-au mutat în satul Nazarcea (Galeșu), în punctul de misiune al Bisericii.

  Cuprins de focul Evangheliei și cu un dar și o chemare vizibilă pentru acea regiune, a slujit cu râvnă, Domnul binecuvântând lucrarea, așa că în 6 ani, de la o familie, numărul de membrii botezați a crescut la 28, fără a pune la socoteală aparținătorii și simpatizanții. Lucrarea s-a extins de la un punct de misiune la trei, ba chiar și la un punct de misiune extern, în Republica Moldova.

  Dumnezeu a binecuvântat lucrarea cu mult rod și multe lucrări s-au dezvoltat, precum un grup de închinare prezent la mai toate evenimentele evanghelistice din comunitatea noastră, o lucrare complexă cu copiii din sat și multe altele.
  Între timp familia lui a fost binecuvântată de Domnul cu doi copii, cu un băiat, Emanuel, care acum are 4 ani și jumătate și cu o fetita, Miriam, în vârstă de 7 luni.

  Emanuel are nevoie de ajutorul tau

  Promoveaza aceasta cauza in pagina sau blogul tau publicand acest banner.
  Introdu acest cod in pagina ta:

  <a target=”_blank” href=”http://www.sfantatreimect.ro/noutati/roaga-te-pentru-emanuel.html”> <img src=”http://www.sfantatreimect.ro/images/emanuel-150×90.jpg” alt=”Emanuel are nevoie de ajutorul tau” border=”0″></a>

  Emanuel are nevoie de ajutorul tau

 • 3 Comments

  Take a look at some of the responses we've had to this article.

  1. Lidia Coste
   mai 26th

   Domnul sa va binecuvinte-ze pt ceea ce faceti.Am avut bucuria de al intilni pe fratele Georgel in Australia.Astazi ne gindeam si ne rugam cum sa gasim o modalitate de a trimite niste bani pt Georgel si fam lui .Am deschis Emai-lul si SLAVA DOMNULUI ca am gasit informatiile de care aveam nevoie.Am trimis acest e-mail si altor frati Domnul sa lucreze spre Slava Lui.

  2. […] Biserica Baptistă Sfânta Treime Constanța […]

  3. Fiica Domnului
   iun. 1st

   Salut Emanuel!!!
   Nu nu te descuraja! Domnul este mereu cu tine numai incredete in El din tot sufletul.Stii,durerile pamintesti nu sunt cel mai rau lucru.Exista ceva mai rau-despartirea de Domnul pe veci.Totul va fi bine numai tinete strins de El.Stii,suferinta ne invata smerenie.El te vede, El te cunoaste, nu te teme, principalul e sa nu pacatuesti!!!
   TOTUL VA FI OK!!!
   SLAVA DOMNULUI!!!

 • Leave a Reply

  Let us know what you thought.

 • Name (required):

  Email (required):

  Website:

  Message: